AMANIDA DE CARXOFES I XAMPINYONS MINI
INGREDIENTS
2 carxofes
1 llimona
Julivert
Pebre negre
1 escal·lònia
4 talls de cansalada ibèrica
Xampinyons mini
Sal
Vinagre
Oli d’oliva
Picada d’avellanes
2 carxofes
1 llimona
Julivert
Pebre negre
1 escal·lònia
4 talls de cansalada ibèrica
Xampinyons mini
Sal
Vinagre
Oli d’oliva
Picada d’avellanes
Netegem les carxofes deixant els cors. I les posem en un bol amb aigua i julivert mentre no preparem el plat.
Reservem la cansalada que tenim a làmines esteses en un plat.
Al plat per servir posem la carxofa tallada a làmines, afegim una mica de pebre molt i una picada d’escal·lònia, tapem amb les lamines de cansalada.
Els xampinyons els saltem amb un raig d’oli i un polsim de pebre.
Posem la carxofa amb la cansalada al forn uns tres minuts a 200 ºC.
Per acabar posem els xampinyons pel voltant i la picada escampada per sobre.
Recepta del xef Oriol Rovira a Mercat de Mercats, adaptada al meu gust
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada