AMANIDA DE CARXOFES I XAMPINYONS MINI


INGREDIENTS

2 carxofes
1 llimona
Julivert
Pebre negre
1 escal·lònia
4 talls de cansalada ibèrica
Xampinyons mini
Sal
Vinagre
Oli d’oliva
Picada d’avellanes

Netegem les carxofes deixant els cors. I les posem en un bol amb aigua i julivert mentre no preparem el plat.

Reservem la cansalada que tenim a làmines esteses en un plat.

Al plat per servir posem la carxofa tallada a làmines, afegim una mica de pebre molt i una picada d’escal·lònia, tapem amb les lamines de cansalada.

Els xampinyons els saltem  amb un raig d’oli i un polsim de pebre.

Posem la carxofa amb la cansalada al forn uns tres minuts a 200 ºC.

Per acabar posem els xampinyons pel voltant i la picada escampada per sobre.

 

Recepta del xef Oriol Rovira a Mercat de Mercats, adaptada al meu gust

 

 



 

Comentaris

Entrades populars