ARRÒS AMB PEUS DE PORC, CARXOFES I BOLETS
INGREDIENTS
2
peus de porc
3
carxofes
Rossinyols
Trompetes
de la mort
250
g arròs
1
ceba
2
tomàquets
Brou
dels peus
Sal
Oli
d’oliva
Els peus de porc els he comprat bullits. Per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. (És important embolicar-los amb paper film perquè espeteguen molt). Un cop desossats els tallem a trossos i reservem.
Preparem el brou amb els ossos que hem tret. Els posem en una olla, els cobrim amb una bona quantitat d’aigua, la portem al foc i deixem que bulli una estoneta, fins que veiem un bon brou (no hi posem sal) que els peus ja en porten.
Netegem i tallem les carxofes, les posem uns moments amb aigua i julivert perquè no ennegreixin massa, mentrestant preparem una paella amb un raig d’oli per fregir-les una mica, després les reservem
Els rossinyols com que estaven saltats al congelador els reservem per al final.
A una cassola posarem l’oli, quan el tinguem calent, saltegem uns moments els peus que tenim tallats a trossos, donem unes voltes i els reservem.
Posem en remull les trompetes de la mort, per rehidratar-les. Quan les tinguem, les passem per la cassola uns moments i reservem.
A la mateixa cassola amb l’oli que ens ha quedat, fem el sofregit de la ceba, quan la tinguem al punt afegim el tomàquet ratllat, espolsem amb una mica de sal i a foc més suau, anirem remenant fins que el tinguem al nostre gust.
Mentrestant posem el brou a escalfar, per tindre preparat per abocar a l’arròs.
Ara és el moment de posar a la cassola amb el sofregit, els peus tallats a trossos que tenim reservats. Afegim tots els bolets. Remenem molt bé tot el conjunt, aboquem l’arròs i remenem fins que agafi una mica de color.
Afegim el brou remenem i deixem coure, però anirem remenant de tant
Quan el tinguem al nostre gust, m’agrada deixar-lo tapat durant un parell de minuts, i ja el podem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada