CARXOFES I PÈSOLS AMB BOTIFARRA DEL PEROL
6 carxofes
250 g pèsols desgranats
1 botifarra del perol
1 cull pebre vermell dolç de la Vera
Oli d’oliva
Sal
Netegem les carxofes deixant els cors, els tallem en sis trossos i el posem en un bol amb aigua i julivert, per reservar-ne el color.
En una olla posem aigua i un polsim de sal, quan comenci a bullir hi aboquem els pèsols, quan comencin a bullir els escorrem i reservem.
Posem una cassola al foc amb un raig d’oli, saltem les carxofes que ja les hem escorregut, tapem la cassola mentrestant.
Els hi donem unes voltes i hi afegim els pèsols que tenim reservats, afegim una cullerada de pebre vermell dolç de la Vera, remenem perquè quedi tot ben incorporat, deixem coure tapat, durant uns deu minuts a foc mig.
Passat el temps afegim la botifarra del perol que li hem tret el budell i l’hem desfeta.
Un cop la tinguem a la cassola remenem tot el conjunt i deixem coure fins que ho tinguem el nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada