BRAONS DE PORC ROSTITS AMB ROSSINYOLS


INGREDIENTS

2 braons de porc 
2 l de salmorra (100 g de sal per 1 l d’aigua)
1 got d’aigua
1 got de cervesa
100 g de llard de porc
½ cullerada de salsa Bovril
2 patates
250 g de rossinyols
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre

Desossem els braons i els polim de pells o nervis que puguin tenir. 

Introduïm els braons amb salmorra durant 45 minuts. Passat el temps els traiem tota la sal amb un paper de cuina.

Lliguem els 4 trossos que ens han quedat. 

Els posem en una cassola amb el llard de porc, empolsimem amb pebre negre (sal no que ja en porten) hi enrossim per tots costats, en aquest punt hi afegim l’aigua amb el Bovril i la cervesa.

Anirem girant-los de tant en tant. Deixen coure a foc moderat fins que sigui gairebé fàcil punxar-los amb una broqueta. .

Mentrestant preparem el rossinyols saltats, les patates tallem-les a rodanxes i fregim-les.

Quan tinguem els acompanyaments llestos, els posem a la cassola sota la carn i pels costats de la carn, deixem coure el conjunt cinc minuts més.

Per servir, al plat fem un llit de patates, posem el braó a sobre, salsem i ja el podem porta a taula.

 

 

 

 

 

 

 


 

Comentaris

Entrades populars