CONILL AMB CARGOLS A LA LLAUNA
Els cargols els tenia al congelador, quan en preparo en faig per un parell de menjades.
Dues receptes en una però el conjunt a estat extraordinari.
INGREDIENTS 1/2
conill
100
g de ceba
1
gra d’all
Oli
d’oliva
Farina
1
got de cervesa
Aigua
2
cull de Bovril
Sal
Pebre
negre
Tallem el conill a trossos, salpebrem, els passem per farina i els fregim amb oli, fins que estiguin ben daurats. Els traiem i els posem a una cassola.
En el mateix oli sufragui’m la ceba tallada petita i l’all, fins que ho tinguem ben daurat. Salpebrem
Passar aquest sofregit pel colador xines i l’aboquem sobre el conill fregit.
Portem la cassola al foc, afegim la cervesa i deixem reduir. Cobrim amb el brou de carn que hem preparat i deixem coure fins que tinguem el conill gairebé al nostre gust.
Quan tinguem el conill gairebé cuit i barregem a la cassola del conill, els cargols que els tenia preparats al congelador (els he deixat descongelar).
Remenem molt bé els dos ingredients perquè quedin ben integrats, hi ha foc lent deixem que s’escalfin, anirem remenant.
Aboquem tot el conjunt a una safata pel forn que ja el tindrem preescalfat a 180 ºC.
Deixem al forn uns 10-15 minuts i podrem portar a taula.
Acompanyem amb una bona barra de pa. Bon profit
La
recepta dels cargols la trobareu aquí:
http://femunmos.blogspot.com/2009/09/cargols-la-llauna_21.html
.
.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada