QUICHÉ DE CARXOFES, ORELLA DE PORC I CAMAGROCS
6 carxofes
mitjanes
1 orella de
porc bullida
250 g de
camagrocs
150 g bacó
fumat
100 g de
formatge ratllat
4 ous
250 ml de
crema de llet de 35º
1 fulla de
pasta brisa
Sal
Pebre negre
Els camagrocs els tenia al congelador de la passada temporada. Els traiem i deixem descongelar.
Netegem les carxofes deixant els cors, les tallem a làmines al nostre gust, les salpebrem i saltem amb una mica d’oli.
Quan les tinguem les reservem amb els camagrocs.
Tallem el bacó fumat a tiretes primes, el saltem amb unes gotes d’oli en una paella. Quan el tinguem llest, reservem amb els altres ingredients
Un cop desossat el tallem a trossos no gaire grossos, i l’afegim amb els altres ingredients que tenim reservats.
A un bol batrem els ous, afegim la crema de llet, el preparat d’orella,, els xampinyons, les carxofes i la meitat del formatge ratllat, remenem molt bé perquè s’incorporin tots els ingredients.
Estenem, la pasta brisa al motlle, la punxem amb una forquilla perquè no s’infli, aboquem tot el preparat, espolsem la resta del formatge ratllat per sobre, arreglem les voreres de la pasta perquè quedi curiosa.
La portem al forn que tindrem preescalfat a 220 ºC, deixem coure uns vint-i-cinc minuts o fins que la tinguem al nostre gust.
Deixem refredar abans de desemmotllar-la.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada