AMANIDA DE CALÇOTS AL ROMESCO, ESCAROLA I BACALLÀ
Salsa romesco
Bacallà esmicolat
Escarola
Olives negres
Oli d'oliva
Daus de taronja
Netegem els calçots, els posem en una safata, els amanim amb un polsim de sal i d’oli i la portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, els deixem coure durant uns quinze minuts.
Netegem els calçots, els posem en una safata, els amanim amb un polsim de sal i d’oli i la portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, els deixem coure durant uns quinze minuts.
Un cop cuits els trèiem la primera capa que s’ha torrat, els tallem a trossos i deixem refredar.
Mentrestant esmicolem el bacallà, i preparem l’escarola i la taronja.
Quan hàgim de preparar l’amanida i tinguem els calçots freds, els passem per la salsa romesco i l’anem posant al fons del plat, a sobre escampem l’escarola amanida i el bacallà esmicolat.
Acabem amb unes olives negres i uns daus de taronja. Bon profit
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada