LLENTIES AMB ORELLA DE PORC, XORIÇ I CAMAGROCS
½ k de llenties pardines
1 orella de porc
150 g de camagrocs
150 g de xoriç per coure
150 g cansalada virada
1 ceba
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Aquestes llenties em van dir que no és necessari posar-les en remull. Sí que s’han d’esbaldir molt bé. Però jo les vaig posa amb aigua mentre feia el sofregit.
A una cassola amb un raig d’oli, posem la cansalada i el xoriç tallat a trossos d’uns dos cm, la cansalada a tires d’un cm, enrossim una mica tots dos ingredients i els reservem a un plat.
L’orella de porc en estar bullida la posarem al final amb els camagrocs.
Amb l’oli que queda, sufragui’m la ceba ratllada, quan comença a enrossir afegim el tomàquet, anirem remenant fins que tinguem una salsa al nostre gust.
Afegim a la salsa les carns que tenim reservades, donem unes voltes perquè s’integrin bé tots els ingredients.
Escorrem les llenties que tenim amb aigua, i les aboquem a la cassola, donem unes voltes i les cobrim amb aigua tèbia. Remenem i deixem coure a foc suau, durant gairebé una hora.
En aquest punt afegim a la cassola l’orella que tenim tallada i els camagrocs que tenim descongelats, remenem perquè s’integrin molt bé tots els ingredients.
Continuem remenant de tant en tant, si fes falta podem afegir-hi una mica més d’aigua.
Deixem coure fins que les tinguem com a nosaltres ens agradin.
Bon profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada