CUA DE VEDELLA AMB ROSSINYOLS
1 kg de cua de vedella
1 ceba
I tomàquet
Aigua
Sal
8 ametlles
Avellanes
1 ceba
I tomàquet
Aigua
Sal
8 ametlles
Avellanes
1 gra d'all
Farina
Oli d’oliva
Farina
Oli d’oliva
Posem un bon raig d’oli d’oliva en una cassola, els talls de cua de vedella i enrossim-los. Retirem i reservem
Amb l’oli que ens ha sobrat fem el sofregit de ceba i tomàquet.
Quan el tinguem al nostre gust, hi afegim la vedella i cobrim d’aigua i posant-hi un polsim de sal si fes falta.
Deixem coure durant una hora ben bona. Anirem girant la carn de tant en tant.
Els bolets els tenia al congelador, un cop descongelats els he passat per la paella, per tal que a l’hora de posar-los amb la carn, posar també una cullerada de farina per espessir una mica la salsa.
Preparem la picada, aixafem les avellanes i ametlles amb l’all. Seguidament o aboquem a la cassola remenem molt bé i deixem acabar de coure.
Millor si ho deixem reposar una miqueta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada