LLOBARRO A LA SALSA D’AMETLLES
1
llobarro
1
tassa de farina
100
g d’ametlles crues
1
llimona
2
culleradetes de pebre vermell de la Vera
Oli
d’oliva
Mantega
Pebre
negre
Sal
Quan comprem el peix demanem que ens el facin a filets, el rentem i eixuguem, salpebrem i espolsem amb una mica de pebre vermell. Enfarinem molt lleugerament.
A una paella posem oli, la portem al foc i fregim els filets uns dos minuts per cada costat. Reservem
A una altra paella posem una nou de mantega, les ametlles que hem triturat prèviament, el suc de la llimona (reservem la pell que ens servirà per decorar) una culleradeta de pebre vermell, remenem perquè ens quedi tot ben incorporat.
Per servir, posem el peix al plat, salsegem i escampem per sobre unes tires de la pell de la llimona.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada