PEUS DE PORC AMB ORELLA I XAMPINYONS
2
peus de porc
1
orella de porc
1
gra d’all
2
cebes
300
g de xampinyons
1
got de vi ranci
1
bitxo
3
gots d’aigua
10
avellanes
10
ametlles
1
llesca de pa torrat
Els peus per aquesta recepta els he comprat bullits.
Tallem les cebes a daus petits i l’enrossim a la cassola amb un bon raig d’oli, la ceba ha de quedar molt rossa.
Afegim el got de vi ranci a la ceba enrossida i deixem-lo reduir.
Hi afegim un bitxo tallat a rodelles i els peus partits per la meitat i 3 gots d’aigua, deixem bullir, quan l’aigua es vagi evaporant podem afegir-ne una mica més.
Passats 10 minuts afegim a la cassola l’orella tallada a trossets mida mossegada
Deixem coure una estoneta més i afegim els bolets que ja tenim tallats a trossos.
Mentrestant preparem la picada, les avellanes, les ametlles, 1 gra d’all i pa fregit. Triturem i afegim a la cassola, remenem i deixem uns deu minuts més
Ja podem porta a taula i servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada