AMANIDA DE PEBROTS DEL PIQUILLO, TONYINA I ANXOVES


INGREDIENTS

1 llauna de pebrots del piquillo
I llauna de tonyina amb oli
Anxoves en conserva
2 grans d’all
Vinagre
Oli d’oliva

En una paella posem un bon raig d’oli, quan el tinguem calent, afegim els alls tallats a làmines. Deixem fins que comencin a enrossir.

Mentrestant escorem els pebrots i en reservem el seu suc, després el necessitarem.

Quan els alls comencin a agafar color hi afegim els pebrots del piquillo escorreguts, els escampem bé i els deixem a foc mitja durant uns 6 minuts, a mitja cocció els donem la volta.

Els traiem de la paella i els posem en un plat, que més tard portarem a taula.

Colem l’oli i en reservem els alls i l’oli.

Escamparem les làmines dels alls sobre els pebrots, la tonyina i les anxoves.

Preparem l’amaniment, en un pot buit posarem dues cullerades del suc dels pebrots, afegim una cullerada de vinagre y cinc de l’oli que tenim reservat.

Barregem molt bé i amanim el preparat.

Preparem força pa que ens farà falta.

 


 

Comentaris

Entrades populars