AMANIDA DE PEBROTS DEL PIQUILLO, TONYINA I ANXOVES
INGREDIENTS
1
llauna de pebrots del piquillo
I
llauna de tonyina amb oli
Anxoves
en conserva
2
grans d’all
Vinagre
Oli
d’oliva
En una paella posem un bon raig d’oli, quan el tinguem calent, afegim els alls tallats a làmines. Deixem fins que comencin a enrossir.
Mentrestant escorem els pebrots i en reservem el seu suc, després el necessitarem.
Quan els alls comencin a agafar color hi afegim els pebrots del piquillo escorreguts, els escampem bé i els deixem a foc mitja durant uns 6 minuts, a mitja cocció els donem la volta.
Els traiem de la paella i els posem en un plat, que més tard portarem a taula.
Colem l’oli i en reservem els alls i l’oli.
Escamparem les làmines dels alls sobre els pebrots, la tonyina i les anxoves.
Preparem l’amaniment, en un pot buit posarem dues cullerades del suc dels pebrots, afegim una cullerada de vinagre y cinc de l’oli que tenim reservat.
Barregem molt bé i amanim el preparat.
Preparem força pa que ens farà falta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada