COSTELLA DE VEDELLA GLACEJADA I CIGRONS SALTATS
INGREDIENTS
4 costelles de vedella
Brou de pollastre
10 ml de soja
300 g de sucre
150 ml de moscatell
3 alls trencats
2 fulles de llorer
2 branques de farigola
300 g de cigrons cuits
1 ceba tendra
Ajuntem tots els ingredients, excepte els cigrons, en una olla i deixem-los coure durant 1 hora tapats a foc suau, fins que la carn sigui molt tendra.
Reduïm el suc de la cocció fins que tingui un sabor intens.
Traiem les costelles i eliminem l’excés de greix de la salsa i de les costelles.
Tapem les costelles amb la salsa i glacegem-les al grill, pintant-les de tant en tant amb el suc de la cocció reduït.
Repetim l’operació diverses vegades fins que aconseguim un efecte de vernís.
Saltem els cigrons amb una mica d’oli i en acabat, condimentem-los amb pebre i ceba tendra picada
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada