CALAMARSONS AMB SALSA DE PIQUILLOS
3 alls
250 g de pebrots del piquillo amb el seu suc
Sal
Oli d’oliva
60 g de vi blanc
1 c/p de sucre
Pebre negre
Netegem els calamarsons i els eixuguem molt bé hi pelem els alls. Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli, afegim els alls quan encara és fred i que es vagin cuinant i deixant el seu gust.
Quan tinguem l’oli calent hi afegim els calamarsons i deixar-los coure només volta i volta perquè quedin ben tendres. Empolsinem amb una mica de sal i els enretirem.
Afegim una mica més d’oli a la cassola, és el moment d’incorporar-hi les potes i les ales, donem un parell de voltes i afegim el vi blanc, deixem reduir.
En aquest punt afegim els pebrots del piquillo, el brou que porten i un polsim de sucre, deixem coure uns cinc minuts a foc mig alt.
Posem la meitat dels piquillo al vas de la batedora amb el suc que ha quedat a la cassola i els alls cuits amb els calamarsons, afegim un polsim de pebre negre i triturem fins a aconseguir una salsa ben fina i homogènia.
Per servir, posem en els plats un parell de cullerades de salsa de piquillo, disposem a sobre els calamarsons, les seves potes, pebrots del piquillo. Acabem amb unes gotes d’oli d’oliva.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada