ARRÒS AMB GALTES DE PORC I ROVELLONS

 
 
INGREDIENTS

2 galtes de porc
250 g d’arròs
120 g de rovellons
¼ de pebrot verd
¼ de pebrot vermell
1 ceba
2 gran d’all
2 tomàquets
Brou de carn
Pebre vermell
2 gots de cervesa

Desossem les galtes i tallem a daus.

Posem oli en una cassola al foc i marquem les galtes.

Tallem la ceba, els alls i els pebrots, els afegim a la paella, sofregim que quedi tot ben sofregit, afegim el tomàquet ratllat, una mica de sal i pebre vermell i deixem coure tot el conjunt.

Afegim la cervesa i deixem evaporar l’alcohol, en aquest punt afegim el brou i deixem coure uns vint-i-cinc minuts més o fins que les galtes estiguin ben toves.

Passats els vint-i-cinc minuts comprovem de sal i afegim l’arròs i els rovellons i coem fins que tinguem l’arròs al nostre gust.

 




 

Comentaris

Entrades populars