ARRÒS AMB GALTES DE PORC I ROVELLONS
2
galtes de porc
250
g d’arròs
120
g de rovellons
¼
de pebrot verd
¼
de pebrot vermell
1
ceba
2
gran d’all
2
tomàquets
Brou
de carn
Pebre
vermell
2
gots de cervesa
Desossem les galtes i tallem a daus.
Posem oli en una cassola al foc i marquem les galtes.
Tallem la ceba, els alls i els pebrots, els afegim a la paella, sofregim que quedi tot ben sofregit, afegim el tomàquet ratllat, una mica de sal i pebre vermell i deixem coure tot el conjunt.
Afegim la cervesa i deixem evaporar l’alcohol, en aquest punt afegim el brou i deixem coure uns vint-i-cinc minuts més o fins que les galtes estiguin ben toves.
Passats els vint-i-cinc minuts comprovem de sal i afegim l’arròs i els rovellons i coem fins que tinguem l’arròs al nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada