TATIN DE VERDURES I ANXOVES


INGREDIENTS

 
1 albergínia
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 carabassó
½ porro
Anxoves
Oli d’oliva
Orenga
Sal
Pebre negre
1 lamina de pasta fullada

Posem un raig d’oli d’oliva en una paella, posem el porro tallat a làmines. En aquest punt afegim les altres verdures, tallades a trossos no gaire grossos.

Salpebrem i empolsimem amb orenga en pols.

Deixem coure a foc mitjà. Quan o tinguem cuit, preparem un motlle antiadherent de silicona i col·loquem-hi les anxoves, al nostre gust.

A sobre hi distribuïm les verdures i anivellem amb una forquilla. Cobrim-ho amb la làmina de pasta fullada, punxada prèviament, perquè no pugui.

Ho portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem coure durant uns 15 minuts.

Passat el temps traiem del forn i quan sigui fred, podem girar-ho per desemmotllar.

Comentaris

Entrades populars