TATIN DE VERDURES I ANXOVES
1
albergínia
1
pebrot verd
1
pebrot vermell
1
carabassó
½
porro
Anxoves
Oli
d’oliva
Orenga
Sal
Pebre
negre
1
lamina de pasta fullada
Posem un raig d’oli d’oliva en una paella, posem el porro tallat a làmines. En aquest punt afegim les altres verdures, tallades a trossos no gaire grossos.
Salpebrem i empolsimem amb orenga en pols.
Deixem coure a foc mitjà. Quan o tinguem cuit, preparem un motlle antiadherent de silicona i col·loquem-hi les anxoves, al nostre gust.
A sobre hi distribuïm les verdures i anivellem amb una forquilla. Cobrim-ho amb la làmina de pasta fullada, punxada prèviament, perquè no pugui.
Ho portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem coure durant uns 15 minuts.
Passat el temps traiem del forn i quan sigui fred, podem girar-ho per desemmotllar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada