SEITONS FARCITS DE PEBROTS DEL PIQUILLO

 
 INGREDIENTS

400 g de seitons
1 llauna de pebrots del piquillo
Sal
Pebre negre
2 ous
Pa ratllat
Oli d’oliva    

Netegem els seitons de tripes, cap i espina amb molta cura de què no sens separin en dos. Els rentem amb aigua freda i els eixuguem amb paper de cuina.

Tallem els pebrots del piquillo en conserva a tires gairebé de la mida dels seitons.

Per farcir-los, els escampem sobre el marbre de la cuina, amb la pell a la part de sota, els salpebrem. La meitat els recobrim amb tires de pebrot del piquillo que tenim tallades, i tapem amb un altre seitó a sobre amb la pell cap a dalt. Pressionem una mica perquè quedin més compactats.

Passem els seitons farcits per ou batut i pa ratllat i els fregim en una paella amb abundant oli calent.

Un cop cuits el posem sobre paper absorbent per retirar l’excés d’oli que puguin portar.

Els portem a taula immediatament.



 

Comentaris

Entrades populars