SEITONS FARCITS DE PEBROTS DEL PIQUILLO
400
g de seitons
1
llauna de pebrots del piquillo
Sal
Pebre
negre
2
ous
Pa
ratllat
Oli
d’oliva
Netegem els seitons de tripes, cap i espina amb molta cura de què no sens separin en dos. Els rentem amb aigua freda i els eixuguem amb paper de cuina.
Tallem els pebrots del piquillo en conserva a tires gairebé de la mida dels seitons.
Per farcir-los, els escampem sobre el marbre de la cuina, amb la pell a la part de sota, els salpebrem. La meitat els recobrim amb tires de pebrot del piquillo que tenim tallades, i tapem amb un altre seitó a sobre amb la pell cap a dalt. Pressionem una mica perquè quedin més compactats.
Passem els seitons farcits per ou batut i pa ratllat i els fregim en una paella amb abundant oli calent.
Un cop cuits el posem sobre paper absorbent per retirar l’excés d’oli que puguin portar.
Els portem a taula immediatament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada