AMANIDA D’ESCAROLA AMB CÒCTEL DE GAMBES
INGREDIENTS
1
escarola ben blanca
Unes puntes de fulles de roure
Gambes
Salsa Perrins
Maionesa
Concentrat de tomàquet
Cogombrets envinagrats
Netegem les fulles d’escarola i les tallem a la mida que vulguem.
Posem les fulles en un bol amb aigua i gel durant uns quinze minuts, perquè agafi una textura molt més forta.
Preparem la salsa còctel: en un bol, barregem la maionesa, una mica de concentrat de tomàquet i unes gotes de salsa Perrins, remenem fins que agafi un to rosat.
Bullim les gambes amb aigua i un polsim de sal, un cop fredes les posem al bol amb la salsa còctel.
Tallem un parell de cogombrets en làmines fines i els barregem amb la salsa còctel i les gambes, per donar-hi un toc agre.
Escorrem l’escarola de l’aigua i la posem uns moments sobre paper de cuina per retirar tota la humitat. Una vegada ben escorreguda, pesem-la al plat per servir i escampem per sobre el còctel de gambes.
Acabem amb les puntes de les fulles de roure tallades ben finetes.
Unes puntes de fulles de roure
Gambes
Salsa Perrins
Maionesa
Concentrat de tomàquet
Cogombrets envinagrats
Netegem les fulles d’escarola i les tallem a la mida que vulguem.
Posem les fulles en un bol amb aigua i gel durant uns quinze minuts, perquè agafi una textura molt més forta.
Preparem la salsa còctel: en un bol, barregem la maionesa, una mica de concentrat de tomàquet i unes gotes de salsa Perrins, remenem fins que agafi un to rosat.
Bullim les gambes amb aigua i un polsim de sal, un cop fredes les posem al bol amb la salsa còctel.
Tallem un parell de cogombrets en làmines fines i els barregem amb la salsa còctel i les gambes, per donar-hi un toc agre.
Escorrem l’escarola de l’aigua i la posem uns moments sobre paper de cuina per retirar tota la humitat. Una vegada ben escorreguda, pesem-la al plat per servir i escampem per sobre el còctel de gambes.
Acabem amb les puntes de les fulles de roure tallades ben finetes.
Molt bona aquesta amanida!
ResponEliminaPetons.