ESPÀRRECS SALTATS AMB FAVETES I OUS POCHE
8 espàrrecs blancs
Faves petites
Oli d’oliva
2 ous
Aigua
Vinagre blanc
Sal
Per coure, posem una cassola amb aigua, un grapadet de sal i una culleradeta de sucre, quan l’aigua comença a bullir posem els espàrrecs encara una mica congelats, deixem bullir uns vint minuts. Passat el temps els retirem remullem amb aigua freda. Reservem
Amb la mateixa aigua de bullir els esparrecs bullim les favetes durant uns cinc minuts. Escorrem i reservem.
En un cassó posem aigua a bullir. Afegim el vinagre i ajustem el foc perquè l’aigua no bulli violentament.
Trenquem els ous en petites tasses, individualment i abocar-los a l’aigua calenta, deixar-los per espai d’un minut, voltejar-los amb l’agut d’una escumadora.
Passat el temps, el traiem i l’aboquem en un bol amb aigua freda, retallem la clara al nostre gust.
Per servir posem la verdura que hem saltat una mica en una paella, a sobre posem l’ou escalfat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada