CUIXES DE POLLASTRE AMB PEU DE PORC I BOLETS

INGREDIENTS

2 cuixes de pollastre 
1 peu de porc bullit i desossat
200 g de rovellons
2 cebes
2 pastanagues
3 tomàquets madurs
1 got de cervesa
Sal
Pebre negre
 
Netegem bé els quarters de cuixes i les desossem.

Els bolets els tenia de la temporada passada al congelador. Els traiem i deixem descongelar.

Tallem el peu de porc a trossets petits i el barregem amb els bolets descongelats i tallats petits i farcim les cuixes. Enrotllem-les i lliguem-les. Enrossim-les en una cassola amb el suc que ens han deixat els bolets. Quan siguin rosses retirem i reservem.

A la mateixa cassola amb un raig d’oli, fem un sofregit amb la ceba trinxada i la pastanaga tallada rodelles.

A mitja cocció afegim el tomàquet ratllat. Deixem-ho confitar. Afegim la cervesa i deixem reduir.

Incorporem les cuixes de pollastre i cobrim amb brou d’aviram. Deixem coure fins que tinguem el pollastre al nostre gust.

En aquest punt, retirem les cuixes de pollastre de la cassola, retirem el lligat amb molta cura i les tallem a rodelles, costa una mica perquè es desmuntem.

Triturem la salsa i colem-la per un colador xinès.

Emplatem les cuixes i tirem-hi una mica de la salsa pel damunt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Comentaris

Entrades populars