PA DE PESSIC D’AMETLLES AMB POMA


INGREDIENTS

150 g de mantega
150 g de sucre
3 ous
100 ml de llet
200 g de farina
1 sobre de llevat químic
2 pomes Gran Smith
50 g d’ametlla granet
Melmelada de préssec

Batrem els ous amb el sucre fins a aconseguir un to blanquinós.

Fonem la mantega al microones i aboquem-lo a poc a poc, per sobre els ous i el sucre.

Afegim-hi la llet i finalment, barregem la farina amb el llevat tot tamisat o les ametlles. 

Barregem bé perquè quedi tot ben integrat amb la massa anterior.

Pelem i tallem les pomes a daus petitets.

Engreixem i enfarinem un motlle. Aboquem-hi la massa i per sobre, posem-hi les pomes.

Enfornem-ho a 180 ºC, 30 minuts.

Passat el temps comprovem que la tenim al nostre gust punxant la amb una broqueta.

Quan el pa de pessic sigui tebi, el pintem amb la melmelada de préssec.

 

Comentaris

Entrades populars