TRUITA DE CLARES D’OU AMB GAMBETES I GULES A L’ALLET
Una altre recepta d’aprofitament de les clares d’ou!!
INGREDIENTS
1 clara d’ou
Un polsim de sal
100 g de gambetes pelades
Gules
1 all
Oli d’oliva
Traiem la clara d’ou del congelador una bona estona abans, perquè es descongeli.
Mentrestant saltem les gambetes amb un gra d’all tallat ben petit i un raig doli. Reservem.
Saltegem les gules amb unes gotes d’oli i l’allet tallat ben petit. Reservem.
Un cop tinguem la clara d’ou ben descongelada, l’aboquem en un plat afegim una mica de sal i batrem igual que quan hem de fer una truita.
Posem oli en una paella per fer la truita, l’aboquem a la paella a foc mitja, quan han passat un parell de minuts posem a sobre les gambetes que tenim saltejades.
Esperem un moment hi girem la truita perquè quedí ben cuita per a la par de les gambetes, és un instant.
Per emplatar, li tornem a donar la volta, i escampem per sobre una bona quantitat de gules que teníem reservades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada