FILET DE PORC A LA CAÇADORA

INGREDIENTS

1 filet de porc
4 cullerades de llard de porc
2 cebes
2 tomàquets madurs
5 pastanagues
Farigola
2 gots de cervesa
1/l de brou de carn
Xampinyons
Pèsols
Sal
Pebre negre

Salpebrem el filet, enfarinem-lo i fregim-lo amb llard de porc fins que el tinguem ben enrossit. Retirem i reservem en un plat.

En el mateix oli que ens ha sobrat, fregim la tallada, el tomàquet i la pastanaga, tot tallat a trossets, i la farigola.

Quan les verdures les tinguem ben sofregides, tornem a posar la carn, la cervesa i el brou, deixem coure uns 45 minuts, o fins que tinguem la carn gairebé al nostre gust.

Mentrestant preparem la guarnició: tallem les pastanagues a daus i daurem-los en una paella amb una mica d’oli. Unes voltes i retirem en un plat.

Amb els xampinyons net i tallats a quarts, procedirem igual que amb les pastanagues, quan hagin tret la seva aigua, retirem en un plat.

Quan la carn estigui gairebé cuita, la traiem i passem la salsa de la cassola per colador xinès.

Tornem la carn a la cassola tallada a talls, la guarnició i la salsa, hi posem els pèsols a coure durant deu minuts més i ja podrem servir.

 

 



Comentaris

Entrades populars