LLOMS DE CONILL FARCITS D’ESPINACS I CAMAGROCS AMB GAMBES

 
INGREDIENTS

2 lloms de conill sense ossos
200 g d’espinacs
1 cullerada de mostassa
Conyac
4 gambes
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
 
Piquem, condimentem els espinacs, i els saltem en una paella.
 
Salpebrem els lloms de conill i els farcim amb els espinacs saltats, els lliguem amb fil de cuinar. Els que ens han sobrat els reservem per emplatar.
 
Col·loquem els lloms en una safata de forn amb oli d’oliva i un raig de conyac. Courem al forn a 180 ºC durant 30 minuts.
 
Un cop cuits, retirem-los de la safata de forn i reservem. Per aprofitar el suc que han deixat anar, preparem la salsa que acompanyarà el plat. Batrem el suc amb la mostassa a l’antiga fins a aconseguir una salsa lligada. Un cop la tinguem, reservem la.
 
Per finalitzar el plat, cuinem les gambes. És molt important que la planxa estigui molt calenta. Posem les gambes amb una gota d’oli, cuinem-les durant un minut volta i volta. Salpebrem al nostre gust.
 
Servir al plat amb un saltat d’espinacs i el conill tallat a rodanxes, salsem i posem les gambes a sobre.
 
Recepta de la Xef  ADA PARELLADA adaptada al meu gust.

 

Comentaris

Entrades populars