BACALLÀ AMB PIL-PIL DE MONGETES I BOLETS
INGREDIENTS
2 talls de bacallà
125 g mongetes de Santa Pau cuites50 g de gírgoles mini
1 escalunya
2 grans d’all
4 ametlles torrades
Oli d’oliva
Sal
Llorer
Netegem els bolets. Reservem
A un casso posem oli, un all i el llorer, posem-hi
a confitar el bacallà durant 10 minuts a 80º C.
En una paella amb un raig d’oli confitem un altre
all, quan el tinguem llest el retirem. Amb aquest oli, confitem l’escalunya
tallada petita, desprès afegim els bolets,
salem, donem unes voltes i ja estarà llest.
Mentrestant fem una picada amb mig all i les
ametlles, que abocarem a la paella, juntament amb les mongetes i si tenim una
mica de l’aigua de bullir-les, o una mica d’aigua natural, perquè ens quedi com
un pil-pil.
Per servir, al plat posem el bacallà
escorregut de l’oli i per sobre el pil-pil de les mongetes i els bolets.
Recepta del LLIBRE CUINA
VALLES adaptada al meu gust.
Un plato muy nuestro, está de muerte!! Besos.
ResponEliminaMuchas gracias
EliminaBesos
Encara no he cuinat cap recepta del llibre, vosaltres m'hi heu fet pensar ;)
ResponEliminaTot i que el bacallà no m'entusiasme, estic segura que me'l menjaria molt de gust!
Es d’aquells que son més bons al plat del que sembla
EliminaPetons
oh! Boníssim, Sión. jo també vaig de mongetes, avui. Però no de les de Santa Pau, que també són deliciose, sinó de les del ganxet. La combinació que has fet amb el bacallà i els bolets em fa venir salivera! Petons
ResponEliminaLa combinació queda molt bé
EliminaPetons
Quin bacallà més bo Sión!!!! no li falta de res. Petonets
ResponEliminaEsta ben acompanyat !!
EliminaPetons
Que bo!!! Combinat amb les mongetes ha d'estar de vici!
ResponEliminaLa combinació queda molt bona
EliminaPetons
Ja ho crec que m'agrada i molt, es un bon plat ple de sabor.
ResponEliminaPetons.
Si que es molt saborós !!
EliminaPetons
magnifica a questa adaptacio teva... per llepar-se els dits!!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaUna abraçada
una manera muy original y muy buena tu receta Sion
ResponEliminauna abraçada
Una manera diferent de servir el bacallà
EliminaUna abraçada
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaBo es poc bonissima i a mes a mes diferent..
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Una mica diferent si que es!!
EliminaPetons
Bacallà amb mongetes i bolets, umm. ja me'n venen ganes.
ResponEliminaUna abraçada.
Celebro que t’agradi
EliminaUna abraçada
Pero que buena combinacion.....aca me cuesta encontar bacalao.....pero lo dejo anotada por si acaso....deliciosa!....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaSi consigues bacalao prueba, ya veras como te gustara
EliminaBesos