PÈSOLS AMB CARXOFES, PAPADA I BOLETS
INGREDIENTS
1 k de pèsols
3 carxofes100 g gírgoles boto
200 g de papada de porc en un tros
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
La papada de porc per confitar-la, la posem un
casso la cobrim amb oli i la portem al foc procurant que l’oli no arribi a bullir, deixem uns trenta minuts. Reservem
dintre del mateix oli.( N’he fet un tros per poder-ne tenir per altres
preparacions, el podem congelar)
Desgranem els pèsols. Posem oli a una paella, aboquem
els pèsols, salpebrem una mica i deixem coure fins que s’hagin begut la seva
pròpia aigua. Reservem calent
Netegem les carxofes, les tallem a quarts i
les escaldem, posem unes gotes de llimona al aigua perquè no ennegreixin, quan
les tinguem llestes les escorrem, posem sobre paper absorbent per retirar l’aigua
que els pugui quedar, salpebrem. A una paella amb una mica d’oli les enrossim
una mica. Reservem calent
Tallem la papada a trossets no massa grossos i
la enrossim una mica a una paella. Reservem calenta
Netegem els bolets, els salpebrem i saltegem
amb una mica d’oli. Reservem
Per servir, al plat posem els pèsols, a sobre
les carxofes, la papada i els bolets.
tremenda esta combinación¡¡
ResponEliminauna abraçada
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
Bonissimmmm! pero la papada no se si m'agrada. La cambiare per panxeta.
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Amb una o l’altre quedarà igual de bo!!
EliminaPetons
Ostres, aixó si que es una combinació espectacular... papada de porc, carxofes i pesols, ¡m'encanten les 3 coses! :)
ResponEliminaMe l'apunto per la setmana vinent (aquesta setmana els tupper ja están preparats :( )
Si t’agraden els ingredients de ben segur que en gaudiràs !!
EliminaPetons
mmmmm....rico rico!!! petons
ResponEliminaMoltes gracias
EliminaPetons
Temps de pèsols! S'ha d'aprofitar aquest producte amb receptes tan bones com les teves!!
ResponEliminaAra que n’és temps els hem d’aprofitar
EliminaPetons
A esto si que me apunto yo, y si te sobra...manda rápido!
ResponEliminaYo esperando a que mis guisantes de mi huerta estén para recoger, pero con este tiempo....
En fin, que me encanta este plato!
Lo siento, al llevarlo a la mesa desapareció como por arte de magia jejeje.
EliminaCelebro que te guste
Besos
Quina pinta primaveral té i la papada ens ajudarà una mica contra aquest clima tan variable que tenim.
ResponEliminaPetons.
Es un plat ideal per aquest temps que ens esta fent !!
EliminaPetons
Hola Sión!!!!
ResponEliminaAixó sí que és un bon plat!!!
I es que m'agrada tot!!! Quin suquet més bo ha de quedar...
M'encanten aquests guisadets.
petonets....
Celebro que t’agradi, el conjunt queda molt bo !!
EliminaPetons
Papada és lo que em sortiria a mi si em mengés tants pèsols amb ídem com les ganes que m'han entrat ara mateix!! :)
ResponEliminaEpppp, que aquest plat es per compartir, doncs ja no et sortiria tanta papada jejeje
EliminaUna abraçada