LLOM FARCIT
INGREDIENTS
800 g de llom en un tros
12 talls fins de cansalada fumada100 g carn picada
25 g panses de Corint
25 g de pinyons
2 orellanes
1 ou
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Quan comprem el llom demanem que ens l’obrin
per farcir-lo.
Posem a rehidratar les panses i les orellanes
amb la cervesa. Quan les tinguem al punt les traiem i en reservem la cervesa,
doncs ens servirà per desprès.
Per preparar el farcit, a un bol posarem la carn
picada, les panses, els pinyons, les orellanes tallades petites i l’ou, remenem
molt bé perquè ens quedi tot molt ben amalgamat.
Estenem el llom obert sobre del marbre,
salpebrem, cobrim amb els talls de cansalada i el farcit que tenim preparat,
enrotllem sobre si mateix, i el lliguem amb fil per cuinar.
Mentrestant posarem en marxa el forn a 200º C.
A una cassola posem oli i daurem el llom per
tots costats. Quan el tinguem ben rosset el posem junt amb l’oli, a una safata
per el forn, el ragem amb la cervesa que tenim reservada i el deixarem coure
durant uns 50 minuts, procurant girar-lo de tant en tant,
afegim uns bolets (que em quedaven al
congelador de la temporada passada) unes voltes i el tenim llest.
Per servir el tallem a talls i l’he acompanyem dels bolets i salsegem.
Que lomo más rico, me encanta el relleno que has puesto, un plato para quedar muy bien.
ResponEliminaPetons.
Muchas gracias !!
EliminaBesos
Sembla molt fàcil de fer!!! No sóc massa de llom, però m'ha cridat l'atenció! A veure si així menjo una miqueta de llom!!!Ptns
ResponEliminaEs fàcil de fer, i el resultat al plat molt bo!
EliminaPetons
té molt bona pinta, l'haurem de provar de fer!!
ResponElimina
EliminaSi el proveu, de ben segur que vos agradarà!!
Petons
El llom farcit queda molt melós, amb una bona salsa per sucar-hi pa.
ResponEliminaPetons.
Queda melós però amb la salseta i una barra de pa Ummmm
EliminaPetons
Està bé farcir el llom, que d'altra banda a mi és un tall que sempre m'ha semblat una mica 'secot' :)
ResponEliminaAixí farcit queda melós, no sembla pas llom !!
EliminaUna abraçada
Que bo, Sión! M'agrada molt això de farcir-lo amb panses i pinyons. I que bons els camagrocs que acompanyen aquest llom! Petons
ResponEliminaAmb el llom farcidet, els camagrocs acaben de complementar el plat !!
EliminaPetons