LLOM FARCIT

 


INGREDIENTS

800 g de llom en un tros
12 talls fins de cansalada fumada
100 g carn picada
25 g panses de Corint
25 g de pinyons
2 orellanes
1 ou
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Quan comprem el llom demanem que ens l’obrin per farcir-lo.

 
                                

Posem a rehidratar les panses i les orellanes amb la cervesa. Quan les tinguem al punt les traiem i en reservem la cervesa, doncs ens servirà per desprès.

Per preparar el farcit, a un bol posarem la carn picada, les panses, els pinyons, les orellanes tallades petites i l’ou, remenem molt bé perquè ens quedi tot molt ben amalgamat.

Estenem el llom obert sobre del marbre, salpebrem, cobrim amb els talls de cansalada i el farcit que tenim preparat, enrotllem sobre si mateix, i el lliguem amb fil per cuinar.

Mentrestant posarem en marxa el forn a 200º C.

A una cassola posem oli i daurem el llom per tots costats. Quan el tinguem ben rosset el posem junt amb l’oli, a una safata per el forn, el ragem amb la cervesa que tenim reservada i el deixarem coure durant uns 50 minuts, procurant girar-lo de tant en tant, afegim uns bolets (que em quedaven al congelador de la temporada passada) unes voltes i el tenim llest.

Per servir el tallem a talls i l’he acompanyem dels bolets i salsegem.
 
 

Comentaris

  1. Que lomo más rico, me encanta el relleno que has puesto, un plato para quedar muy bien.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Sembla molt fàcil de fer!!! No sóc massa de llom, però m'ha cridat l'atenció! A veure si així menjo una miqueta de llom!!!Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es fàcil de fer, i el resultat al plat molt bo!
      Petons

      Elimina
  3. té molt bona pinta, l'haurem de provar de fer!!

    ResponElimina
    Respostes

    1. Si el proveu, de ben segur que vos agradarà!!
      Petons

      Elimina
  4. El llom farcit queda molt melós, amb una bona salsa per sucar-hi pa.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda melós però amb la salseta i una barra de pa Ummmm
      Petons

      Elimina
  5. Està bé farcir el llom, que d'altra banda a mi és un tall que sempre m'ha semblat una mica 'secot' :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així farcit queda melós, no sembla pas llom !!
      Una abraçada

      Elimina
  6. Que bo, Sión! M'agrada molt això de farcir-lo amb panses i pinyons. I que bons els camagrocs que acompanyen aquest llom! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb el llom farcidet, els camagrocs acaben de complementar el plat !!
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars