RAVIOLIS DE PATATA FARCITS DE BACALLÀ
INGREDIENTS
200 g bacallà dessalat
2 patates llargues8 alls tendres
Oli d’oliva
Sal
El bacallà el comprem dessalat, l’esqueixem i
reservem.
Pelem i tallem les patates amb la mandolina,
si no en tenim les tallem primes com per fer patates xips.
Sobre el marbre posem 4 lamines en forma de
creu, una mica remuntades al centre del encreuament. Posem el bacallà sobre la
creu (no massa, per poder tancar bé) i tanquem amb les puntes.
A la safata pel forn, pintem el fons amb unes
gotes d’oli, a sobre posem els paquetets,
reguem amb una mica d’oli, salpebrem i portem
al forn que ja el tindrem preescalfat a 180º C durant uns 18 minuts.
Tallem els alls a rodelles no massa gruixudes,
els saltegem amb una mica d’oli, espolsem un pessic de sal, unes voltes i ja
els tenim llestos.
Servim els raviolis amb els alls per sobre.
Recepta de Bruno Oteiza, tunejada
Apuntadissima Sión!!!
ResponEliminaFàcil i amb dos ingredients que casen molt bé!!!!
Petonets.
I amb un resultat sensacional !!!
EliminaPetons
oh, quina bona idea! Aquesta recepta m'ha encantat, Sión, per la seva delicadesa i perquè combina molt bé! Petons
ResponEliminaI quan el portes a taula, es un oh!!!!!!
EliminaPetons
que bons!!! ha de ser molt bona la combinació i queda un plat molt vistós i curiós!
ResponEliminaCombinen molt bé els dos ingredients
EliminaPetons
Cada vegada flipo amb les vostres tapetes ;-D
ResponEliminaMoltes gracies, hehehehe
EliminaPetons
que bo! és com una brandada desestructurada? jeje m'agrada la idea! petons
ResponEliminaS’han de canviar una mica els plats de sempre. Celebro que t’agradi
EliminaPetons
que bueno que tiene que estar este ravioli¡¡uhm
ResponEliminauna abraçada
Si que esta molt bo i es diferent !!
EliminaUna abraçada
L'altre dia em van regalar un bacallà i vaig dir cap al blog de la Sión que m en vaig, encara em queda i aquesta recepta és fácil i ha d'estar ben bona.
ResponEliminaMuas!
Deliciós! M'encanta la idea dels raviolis amb patata.
ResponEliminaPetons
Quina recepta més exquisida, a veure si els puc provar de fer a casa, segur que a la família els agradaran molt!
ResponElimina