RAVIOLIS DE PATATA FARCITS DE BACALLÀ





INGREDIENTS

200 g bacallà dessalat
2 patates llargues
8 alls tendres
Oli d’oliva
Sal

El bacallà el comprem dessalat, l’esqueixem i reservem.

Pelem i tallem les patates amb la mandolina, si no en tenim les tallem primes com per fer patates xips.

Sobre el marbre posem 4 lamines en forma de creu, una mica remuntades al centre del encreuament. Posem el bacallà sobre la creu (no massa, per poder tancar bé) i tanquem amb les puntes.

A la safata pel forn, pintem el fons amb unes gotes d’oli, a sobre posem els paquetets,
reguem amb una mica d’oli, salpebrem i portem al forn que ja el tindrem preescalfat a 180º C durant uns 18 minuts.

Tallem els alls a rodelles no massa gruixudes, els saltegem amb una mica d’oli, espolsem un pessic de sal, unes voltes i ja els tenim llestos.

Servim els raviolis amb els alls per sobre.

Recepta de Bruno Oteiza, tunejada
 
 
 

Comentaris

  1. Apuntadissima Sión!!!
    Fàcil i amb dos ingredients que casen molt bé!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. oh, quina bona idea! Aquesta recepta m'ha encantat, Sión, per la seva delicadesa i perquè combina molt bé! Petons

    ResponElimina
  3. que bons!!! ha de ser molt bona la combinació i queda un plat molt vistós i curiós!

    ResponElimina
  4. Cada vegada flipo amb les vostres tapetes ;-D

    ResponElimina
  5. que bo! és com una brandada desestructurada? jeje m'agrada la idea! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. S’han de canviar una mica els plats de sempre. Celebro que t’agradi
      Petons

      Elimina
  6. que bueno que tiene que estar este ravioli¡¡uhm
    una abraçada

    ResponElimina
  7. L'altre dia em van regalar un bacallà i vaig dir cap al blog de la Sión que m en vaig, encara em queda i aquesta recepta és fácil i ha d'estar ben bona.

    Muas!

    ResponElimina
  8. Deliciós! M'encanta la idea dels raviolis amb patata.
    Petons

    ResponElimina
  9. Quina recepta més exquisida, a veure si els puc provar de fer a casa, segur que a la família els agradaran molt!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars