ROTLLETS MULTI SABORS
INGREDIENTS
125 g de carn de
vedella
50 g de xoriço50 g de cansalada virada
50 g de pernil
1 pebrot verd
Tomàquets xerri
1 ceba petita
1 gra d’all petit
1 ou dur
Massa per crestes (La Cocinera)
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Triturem la
vedella, el xoriço, la cansalada i el pernil, quan ho tinguem triturat barregem
molt bé, salpebrem i deixem reposar una mitja hora.
Triturem finament
el pebrot, dos tomàquets, la ceba i l’all . Reservem
Bullim l’ou, quan
el tinguem cuit el pelem i el trossegem ben petit. Reservem
A una paella amb
una mica d’oli saltegem el triturat de verdures, que ja tindrem salpebrades.
Afegim el preparat de carn que tenim reservat, deixem sufragi donant-hi unes
voltes. quan ho tinguem cuit deixem refredar una mica, llavors posem l’ou ratllat
que també tenim reservat.
Estenem sobre el
marbre la massa, tallem unes puntes perquè ens quedi un rectangle.
Farcim amb el
preparat de carn i verdures, enrotllem i posem a una safata escampem una mica
de formatge ratllat per sobre, la portem al forn que ja tenim preescalfat i
gratinem una mica.
Per servir al plat posem els rotlles acompanyats d’uns tomàquets.
Ufff que bo!! Una recepta molt estiuenca.
ResponEliminaUn besset
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Ara ja van bé aquests tipus de receptes
EliminaPetons
Que impresionantes y que bonitos...son una delicia!
ResponEliminaMucjas gracias Elena
EliminaBesos
Unos rollitos deliciosos....con el buen tiempo estas comidas son las que apetecen.
ResponEliminaBesets.
Aquest temps venen de gust receptes així
EliminaPetons
Que buen pinta que tienen! Seguro que están de lujo!
ResponEliminaAl plato lucen y están muy buenos
EliminaBesos
muy buena idea hacer estos rollitos con la masa de las empanadillas,y así hechos en el horno quedan muy bien y crujientes
ResponEliminauna abraçada
EliminaQueden cruixents, i es complementen molt bé amb el farcit
Una abraçada
Quina bona pinta que tenen aquests rotllets! Són super complets! M'apunto la idea ^^ Fa temps que no faig servir la massa d'empanadilles i em crida des de la prestatgeria XD
ResponEliminaPetonets ^^
Van molt bé perquè tant els pots servir d’aperitiu com de plat complert
EliminaPetons
Ohh m'encanten aquests plats que es mengen en una mossegada! Aquests rotllets han d'estar boníssims!
ResponEliminaSon ideals per una mossegadeta !!!
EliminaPetons
Ideal per un sopar informal, original i ben divertit.
ResponEliminaI fets al forn, molt millor que fregits ;)
Quan els portes a taula tenen èxit. Fets al forn no queden greixosos
EliminaPetons
oohhh em van sobrar obles d'empanadilles i no se que fer amb elles, ara ja ho se! quina idea tan bona! avui ja se que sopare sens dubte!a veure que hi puc posar...que tinc a la nevera... petons
ResponEliminaSi els has fet, us van agradar ???
EliminaPetons
pero la masa d'empanadilles es cou només amb el gratinat??!!
ResponEliminaSi nomes gratinat, et vaig contesta al email!!
EliminaPetons
Un bon farciment, gratinats han de estar molt bons.
ResponEliminaPetons.
A taula tenen èxit !!
EliminaPetons
Un altra dels vostres aperitius...No sabia que les oblees d' empanadilles donessin tant de joc.
ResponEliminaSoc una fan dels aperitius.
EliminaLes oblees d´empanadilles don per molt, molt i molt
Petons
Jo sempre coc les crestes al forn, agafen menys oli!!
ResponEliminaQuins aperitiuss més originals per a un sopar d'amics!!
PTNTS
Dolça
Al forn m’agraden més no queden greixoses
EliminaUn sopar ideal amb els amics
Petons
Que bons! La massa de la cocinera és ben útil, pots preparar receptes ben xules! Petons
ResponEliminaAquesta massa dona molt de joc
EliminaPetons