ROTLLETS MULTI SABORS




INGREDIENTS

125 g de carn de vedella
50 g de xoriço
50 g de cansalada virada
50 g de pernil
1 pebrot verd
Tomàquets xerri
1 ceba petita
1 gra d’all petit
1 ou dur
Massa per crestes (La Cocinera)
Formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Triturem la vedella, el xoriço, la cansalada i el pernil, quan ho tinguem triturat barregem molt bé, salpebrem i deixem reposar una mitja hora.

Triturem finament el pebrot, dos tomàquets, la ceba i l’all . Reservem

Bullim l’ou, quan el tinguem cuit el pelem i el trossegem ben petit. Reservem

A una paella amb una mica d’oli saltegem el triturat de verdures, que ja tindrem salpebrades. Afegim el preparat de carn que tenim reservat, deixem sufragi donant-hi unes voltes. quan ho tinguem cuit deixem refredar una mica, llavors posem l’ou ratllat que també tenim reservat.

Estenem sobre el marbre la massa, tallem unes puntes perquè ens quedi un rectangle.

Farcim amb el preparat de carn i verdures, enrotllem i posem a una safata escampem una mica de formatge ratllat per sobre, la portem al forn que ja tenim preescalfat i gratinem una mica.

Per servir al plat posem els rotlles acompanyats d’uns tomàquets.


Comentaris

  1. Ufff que bo!! Una recepta molt estiuenca.
    Un besset
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Unos rollitos deliciosos....con el buen tiempo estas comidas son las que apetecen.
    Besets.

    ResponElimina
  3. Que buen pinta que tienen! Seguro que están de lujo!

    ResponElimina
  4. muy buena idea hacer estos rollitos con la masa de las empanadillas,y así hechos en el horno quedan muy bien y crujientes
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes


    1. Queden cruixents, i es complementen molt bé amb el farcit
      Una abraçada

      Elimina
  5. Quina bona pinta que tenen aquests rotllets! Són super complets! M'apunto la idea ^^ Fa temps que no faig servir la massa d'empanadilles i em crida des de la prestatgeria XD

    Petonets ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Van molt bé perquè tant els pots servir d’aperitiu com de plat complert
      Petons

      Elimina
  6. Ohh m'encanten aquests plats que es mengen en una mossegada! Aquests rotllets han d'estar boníssims!

    ResponElimina
  7. Ideal per un sopar informal, original i ben divertit.
    I fets al forn, molt millor que fregits ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan els portes a taula tenen èxit. Fets al forn no queden greixosos
      Petons

      Elimina
  8. oohhh em van sobrar obles d'empanadilles i no se que fer amb elles, ara ja ho se! quina idea tan bona! avui ja se que sopare sens dubte!a veure que hi puc posar...que tinc a la nevera... petons

    ResponElimina
  9. pero la masa d'empanadilles es cou només amb el gratinat??!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si nomes gratinat, et vaig contesta al email!!
      Petons

      Elimina
  10. Un bon farciment, gratinats han de estar molt bons.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Un altra dels vostres aperitius...No sabia que les oblees d' empanadilles donessin tant de joc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Soc una fan dels aperitius.
      Les oblees d´empanadilles don per molt, molt i molt
      Petons

      Elimina
  12. Jo sempre coc les crestes al forn, agafen menys oli!!

    Quins aperitiuss més originals per a un sopar d'amics!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al forn m’agraden més no queden greixoses
      Un sopar ideal amb els amics
      Petons

      Elimina
  13. Que bons! La massa de la cocinera és ben útil, pots preparar receptes ben xules! Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars