AMANIDA DE FAVES TENDRES
INGREDIENTS
300 g faves tendres sense tavella
100 g de papada de porc en un trosXampinyons
Oli d’oliva
Sal
A un casso posem el tall de papada, cobrim amb
oli i la portem al foc suau, sense que arribi a bullir, durant uns vint minuts.
(Aquest oli ens servirà per altres preparacions )
Quan la tinguem confitada, en fem talls
primets i enrossim una mica en una paella. Reservem.
Agafem un casso amb aigua i un polsim de sal
el portem al foc, quan l’aigua comenci a bullir i tirem les favetes i quan
torni a arrencar el bull, les retirem, escorrem i escampem sobre un lloc fresc
perquè es refredin ràpidament.
Netegem els xampinyons i els tallem a
trossets, els salpebrem i saltegem a una paella amb unes gotes d’oli. Reservem
Per servir les favetes, escampem per sobre els
tallets de papada, els xampinyons i amanim amb oli d’oliva, si en tenim podem
escampar-hi unes fulletes de menta fresca.
mmm! Que bones!
ResponEliminaI love faves!! :)
ResponEliminaLes llegums m'agraden més en amanida que guisades calentes.
ResponEliminaCanviant la papada per tofu, compro la teva amanida! ;)
Jo canviaré la papada per pernil, vale?
ResponEliminaMuas!