AMANIDA DE FAVES TENDRES





INGREDIENTS

300 g faves tendres sense tavella
100 g de papada de porc en un tros
Xampinyons
Oli d’oliva
Sal

A un casso posem el tall de papada, cobrim amb oli i la portem al foc suau, sense que arribi a bullir, durant uns vint minuts. (Aquest oli ens servirà per altres preparacions )

Quan la tinguem confitada, en fem talls primets i enrossim una mica en una paella. Reservem.

Agafem un casso amb aigua i un polsim de sal el portem al foc, quan l’aigua comenci a bullir i tirem les favetes i quan torni a arrencar el bull, les retirem, escorrem i escampem sobre un lloc fresc perquè es refredin ràpidament.

Netegem els xampinyons i els tallem a trossets, els salpebrem i saltegem a una paella amb unes gotes d’oli. Reservem

Per servir les favetes, escampem per sobre els tallets de papada, els xampinyons i amanim amb oli d’oliva, si en tenim podem escampar-hi unes fulletes de menta fresca.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars