CREMA D’API I FORMATGE CREMÓS
INGREDIENTS
6 branques d’api
½ porro
1 tasseta de crema de llet de 35º
4 gambes
Formatge cremós de Bauma
Sal
Oli d’oliva
Pebre negra molt
A una olla amb aigua i un polsim de sal, farem
bullir les branques d’api i el porro tot tallat a trossets petits, durant uns deu
minuts o fins que ho tinguem bé per poder-ho triturar.
Quan ho tinguem cuit, escorrem i posem al got
de la batedora, ho triturem molt fi hi passem pel colador xines. Aboquem la
crema a un casso que portem al foc en aquest moment hi afegim un fil d’oli i un
de crema de llet per espessir-la una mica.
Les gambes les courem a una planxa, quan les
tinguem les pelem i tallem a trossos. Reservem
Servirem en gots, posem els trossos de gambes
que tenim reservats, aboquem la crema d’api i una canelle de formatge, espolsem
amb una mica de pebre negre.
Ha de ser boníssima, aquesta crema! no sé quin és el formatge de Bauma, ja ho buscaré! Petons
ResponEliminaBuscarem el formatge de Bauma! Quina delícia de crema.
ResponEliminaQuina delícia de crema, però ja veig que ens hauras d'explicar quin és el formatge bauma, em pensava que era jo sola qui no el coneixia, heheh
ResponEliminaPtnts
Dolça
Un bon aperitiu pes la calor que ja comença!!!
ResponEliminaPetonets.
si el servim fresquet és ideal per aquest temps! petonets
ResponEliminaFaig una resposta gairebé col•lectiva, el formatge “ cremós de Bauma” es de la formatgeria Bauma de Borredà Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, ferments làctics i molt poc quall, el varem comprar, a la mateixa formatgeria al fer una excursió a Borredà
ResponEliminaBoníssima aquesta crema...Tens receptes molt bones!!!
ResponEliminaPetonts
Es esquisít! Sóc ja una iaia de 90 anys i ja m'agrada que el meu novio de 20 hem façi aquestes cremetes bones! Petonets i abraçets a totes! Seguiu-me en TWITTER!<3
ResponElimina