CREMA DE COLIFLOR AMB LLAGOSTINS
INGREDIENTS
½ k de coliflor
1 porro1 tassa de crema de llet de 35º
4 llagostins
Oli d’oliva
Sal
A una olla amb aigua i un polsim de sal
bullirem la coliflor i el porro tot tallat a trossos, quan ho tinguem cuit,
escorrem reguem amb una mica d’oli i triturem. Reservem calent
El llagostins els farem a la planxa, un cop
cuits els traiem la pell i reservem.
Per servir, posem a un plat fondo la crema,
els llagostins i acabem amb un fil d’oli.
Bona i fàcil. ideal per a començar l'àpat!
ResponEliminaI tant !!!!!!
EliminaPetons
M'encanta!!!!!!!
ResponEliminaGràcies, bonica!
Fàcil, ràpida i sana, no es pot demanar res més!
ResponEliminaI si queda bona, ja o tenim tot, hehehe
EliminaPetons
No hi penso mai en la crem de colilor, i això que aig cremes de tot!!!! Ptns Sión!
ResponEliminaDoncs aquesta et falta hehehe
EliminaPetons
La crema de coliflor és una proposta que m'encanta, perque a més del sabor té aquest blanc tan pur que costa de trobar a la cuina :)
ResponEliminaQuan portes el plat a taula fa goig tan blanquet !!!!!
EliminaUna abraçada
uauuu quina mescla de sabors tant interessant! m'ho apunto! petons
ResponEliminaQueda molt bé !
EliminaPetons
No sóc de coliflor, però en crema i amb llagostins... ha d'estar bona!
ResponEliminaAmb crema no sembla coliflor, el porro i la crema de llet distreuen els sabors
EliminaPetons
Sóc fan de totes les cremes de verdura, i aquesta ha de quedar molt fina.
ResponEliminaAmb els llagostins es converteix en una crema de luxe!
Es un primer plat de diumenge !!!
EliminaPetons
Sión i Miquel; Un llit de coliflor, acompanyat amb el coixí dels llagostins.
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)
Que més es pot demanar ??????
EliminaUna abraçada
Em sembla una aportació original la de no barrejar la crema de llet sinó és al plat.
ResponEliminaUna abraçada.