CREMA DE COLIFLOR AMB LLAGOSTINS




INGREDIENTS

½ k de coliflor
1 porro
1 tassa de crema de llet de 35º
4 llagostins
Oli d’oliva
Sal

A una olla amb aigua i un polsim de sal bullirem la coliflor i el porro tot tallat a trossos, quan ho tinguem cuit, escorrem reguem amb una mica d’oli i triturem. Reservem calent

El llagostins els farem a la planxa, un cop cuits els traiem la pell i reservem.

Per servir, posem a un plat fondo la crema, els llagostins i acabem amb un fil d’oli.
 
 

Comentaris

  1. Bona i fàcil. ideal per a començar l'àpat!

    ResponElimina
  2. M'encanta!!!!!!!
    Gràcies, bonica!

    ResponElimina
  3. Fàcil, ràpida i sana, no es pot demanar res més!

    ResponElimina
  4. No hi penso mai en la crem de colilor, i això que aig cremes de tot!!!! Ptns Sión!

    ResponElimina
  5. La crema de coliflor és una proposta que m'encanta, perque a més del sabor té aquest blanc tan pur que costa de trobar a la cuina :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan portes el plat a taula fa goig tan blanquet !!!!!
      Una abraçada

      Elimina
  6. uauuu quina mescla de sabors tant interessant! m'ho apunto! petons

    ResponElimina
  7. No sóc de coliflor, però en crema i amb llagostins... ha d'estar bona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb crema no sembla coliflor, el porro i la crema de llet distreuen els sabors
      Petons

      Elimina
  8. Sóc fan de totes les cremes de verdura, i aquesta ha de quedar molt fina.
    Amb els llagostins es converteix en una crema de luxe!

    ResponElimina
  9. Sión i Miquel; Un llit de coliflor, acompanyat amb el coixí dels llagostins.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  10. Em sembla una aportació original la de no barrejar la crema de llet sinó és al plat.
    Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars