NESPRES AMB MEL I MATÓ
INGREDIENTS
PER A LES NESPRES:
8 nespres
500 ml d’aigua
250 g sucre
PER A LA MOUSSE DE MATÓ:
400 g de mató de Mas Farró
200 g de nata liquida del 32 % MG50 g de sucre
PER A LA GELATINA DE MEL:
200 mg d’aigua
200 g de mel4 g d’agar-agar
2 fulles de gelatina de 2g cadascuna
Per a les nespres:
posem a bullir l’aigua i el sucre fins que es dilueixi. Pelem i buidem les
nespres, respectant-ne la forma, deixem-ho coure a foc lent tres minuts. Deixem
reposar fins que s’hagin refredat.
Per a la mousse de mató: el posem a un bol i trenquem-ne l’estructura amb les varetes.
Afegim-hi el sucre i remenem-ho molt bé .
Semimuntem la nata i anem afegint-hi el mató
amb moviments circulars. Reservem-ho en una màniga pastissera.
Per a la gelatina de mel: fem coure la mel fins que comenci a caramel·litzar. Afegim-hi l’aigua
per tallar la cocció i per dissoldre la mel. Afegim-hi l’agar-agar i fem-ho
bullir sense parar de remenar. Retirem-ho del foc i afegim la gelatina,
prèviament hidratada en aigua freda. Deixem-ho reposar en un recipient
hermètic. Quan estigui fred i quallat, podem tallar-la a daus petits. Reservem
Escorrem les nespres, omplim-les amb la mousse
de mató i servim-les amb una mica de la gelatina de mel.
una combinación magnifica y queda muy bien¡¡
ResponEliminaUna abraçada
Es un altre manera de menjar-los
EliminaUna abraçada
És una cucada, Sión!! Quina bona idea, fer la gelatina de mel. i també farcir els nespres amb mató... que bons deuen ser! Hem d'aprofitar-ho abans que s'acabin!!
ResponEliminaQueden molt bons, i al plat fan molt de goig!!
EliminaPetons
Una recepta perfecta per amorosir els nespres. La tindré en compte per l'any que ve, que la collita dels meus sogres ja s'ha acabat. Ara ja estan venint els albercocs
ResponEliminaFets així no pararies de menjar-ne
EliminaPetons
Els nespres no son la meua fruita preferida... pero amb aquesta recepta segur que m'agraden molt mes.
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Queden molt amorosos i son molt diferents que al natural
EliminaPetons
ostres quina bona idea i que ben presentat!!! m'agrada moolt! ho faré amb els prèssecs! petons
ResponEliminaQueden molt bons i a taula fan molt de goig
EliminaPetons
Para mi, este postre es una golosina y de las buenas....los nisperos me chiflan!
ResponEliminaBesets.
També m’agraden molt però fets així encara més
EliminaPetons
Ohhh, quina bona idea, farcits amb mousse de mató i envoltats de gelatina de mel, m'agrada molt.
ResponEliminaPetons.
Queden molt bé
EliminaPetons
Que bons i quina idea més original!!! El contrast de textures ha de fantàstic!!! Molt bona proposta!
ResponEliminaEl contrast queda genial !!
EliminaPetons
M'acaven de regalar una caixa de nèspres recent collits...els primers aniran fets d'aquesta manera...
ResponEliminaPetonets.
Doncs ja tens feina jejeje
EliminaPetons
Quina preciositat de postre!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons