CANELÓ DE PINYA FARCIDA AMB GELAT DE MAGDALENA

 
 


Fa uns dies varem fer una excursió a Girona i vam aprofitar per anar a menjar uns gelats a RoCAMBOLeSC d’en Jordi Roca, i emportar-nos cap a casa el de magdalena, que també m’ha servir per preparar aquest postra.

INGREDIENTS

Pinya natural
Gelat de magdalena
Cointreau

Pelem la pinya, la tallem per la meitat de dalt a baix, fem uns talls amb la maquina de tallar embotits, si no en tenim la tallem amb ganivet procurant que ens quedi molt prima.

La posem al plat de servir, al centre l’omplim amb el gelat i l’enrotllem com si fos un caneló. Al costat posem una mica més de gelat i mullem amb el cointreau.
 
 
 
 

Comentaris

  1. Jo fa poc que vaig descobrir la seva gelateria i des de llavors que sempre que fem una visita a Girona o a Platja d'Aro n'anem a fer un! M'encanten, estant tots boníssims!! El de magdalena no l'he provat mai, però ha d'estar, bueno, exquisit i juntament amb la pinya, em sembla un fantàstic encert!

    Molts petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres ens passa el mateix, quan anem a Girona tornem amb gelats cap a casa, son boníssims.
      Petons

      Elimina
  2. he he he... jo també vaig de pinya, avui! Això del gelat de magdalena, Sión, m'ha deixat k.O. Ha de ser boníssim!!!! quina bona gelateria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. D’entrada t’estranya una mica, però es boníssim
      Petons

      Elimina
  3. caram Sion...m'hqn agafat ganes de tastar aquest gelat, ha de ser molt bo!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes

    1. Es molt bo, però tindràs que anar a Girona hehehe
      Petons

      Elimina
  4. gelat de magdalenta té!!?? he d'anar a Girona JA!!! aiiixxx tinc mono de rocambulesc!! jeje petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs es qüestió de fer excursió a Girona hehehe
      Petons

      Elimina
  5. Gelat de magdalena?????? Ui que original!! Doncs ha de ser boníssim no??? I així combinat amb la pinya ha d'estar de luxe!! Molt bona proposta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El gelat es original, però amb la combinació de la pinya encara ressalta més el sabor
      Petons

      Elimina
  6. Oh... aquest de magdalena no l'he tastat!! Ja veig que hauré de torna a fer una visita al Rocambolesc, je je je...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja saps el que toca, buscar una escalada per la zona i acaba al Rocambolesc a buscar gelat de magdalena per porta cap a casa hehehe
      Petons

      Elimina
  7. Gelat de magdalena... qué bó.

    Muas!

    ResponElimina
  8. mola la gelateria, veritat??? és tot un espectacle. Molts petonets guapa

    ResponElimina
  9. Una recepta senzilla, però amb molt bona pinta.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars