PASTISSETS DE GAMBES
INGREDIENTS
300 g de gambes
1 porro2 ous
Crema de llet
Anet
Nou moscada
Ous de salmó
PER A LA SALSA
Els caps de les gambes
1 ceba½ got de cervesa
100 cl brou vegetal
Mantega
Sal
Pebre negre
Saltegem les gambes, un cop cuites traiem els
caps i pelem les cues. Reservem els caps per fer la salsa.
Posem a un bol els dos ous sencers, les cues
de les gambes, la crema de llet, anet, nou moscada, sal i pebre negre. Ho
triturem tot.
Preparem els motlles que utilitzarem per fer
els timbalets, els folrem amb fulles de porro que prèviament hem escaldat,
procurant que sobresurtin per poder-los tancar, els omplim amb la barreja
d’ingredients que hem preparat i tapem amb les fulles que sobresurten.
Posem els motlles dins una safata amb una mica
d’aigua i ho escalfem tot al forn durant 20 minuts a 180º C.
Preparem la salsa, en una paella sufragui’m
els caps de les gambes que hem reservat. Hi afegim la ceba, la cervesa i el
brou, ho salpebrem i deixem bullir deu minuts.
Passat el temps ho colem, afegim la mantega
remenem ben remenat i ja tenim la salsa.
Que bons i que originals!! M' apunto la recepta per fer-la ben aviat!
ResponEliminaQue bons, aquests flamets!!!
ResponEliminaoooHHHH que bons aquests flamets.
ResponEliminaDarrerament tot són receptes per copiar Sion!!!
Freds són bons? Perquè com a entrant per les revetlles que s'acosten...
PTNTS
Dolça
Exquisit, em sembla una recepta amb una gran presentació però que a més és original i segur que molt bona, apuntada queda!
ResponEliminaPetonets
molt molt bo! son genials aquests pastissos -flams-salats! i gambetes....mmmm....petons
ResponEliminaSe ven estupendos. Una muy buena idea para cuando tienes invitados, me gusta. Besos.
ResponEliminaSión i Miquel; Molt originals aquets pastissets de gambes i una manera diferent de servir-los.
ResponEliminaQue vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :O) :O)