PASTISSETS DE GAMBES






INGREDIENTS

300 g de gambes
1 porro
2 ous
Crema de llet
Anet
Nou moscada
Ous de salmó

PER A LA SALSA

Els caps de les gambes
1 ceba
½ got de cervesa
100 cl brou vegetal
Mantega
Sal
Pebre negre

Saltegem les gambes, un cop cuites traiem els caps i pelem les cues. Reservem els caps per fer la salsa.
 
Posem a un bol els dos ous sencers, les cues de les gambes, la crema de llet, anet, nou moscada, sal i pebre negre. Ho triturem tot.

Preparem els motlles que utilitzarem per fer els timbalets, els folrem amb fulles de porro que prèviament hem escaldat, procurant que sobresurtin per poder-los tancar, els omplim amb la barreja d’ingredients que hem preparat i tapem amb les fulles que sobresurten.

Posem els motlles dins una safata amb una mica d’aigua i ho escalfem tot al forn durant 20 minuts a 180º C.

Preparem la salsa, en una paella sufragui’m els caps de les gambes que hem reservat. Hi afegim la ceba, la cervesa i el brou, ho salpebrem i deixem bullir deu minuts.

Passat el temps ho colem, afegim la mantega remenem ben remenat i ja tenim la salsa.

 Per servir, al plat posem els pastissets, una culleradeta d’ous de salmó a sobre i la salsa pel volta’n.
 
 

Comentaris

  1. Que bons i que originals!! M' apunto la recepta per fer-la ben aviat!

    ResponElimina
  2. oooHHHH que bons aquests flamets.
    Darrerament tot són receptes per copiar Sion!!!
    Freds són bons? Perquè com a entrant per les revetlles que s'acosten...

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Exquisit, em sembla una recepta amb una gran presentació però que a més és original i segur que molt bona, apuntada queda!
    Petonets

    ResponElimina
  4. molt molt bo! son genials aquests pastissos -flams-salats! i gambetes....mmmm....petons

    ResponElimina
  5. Se ven estupendos. Una muy buena idea para cuando tienes invitados, me gusta. Besos.


    ResponElimina
  6. Sión i Miquel; Molt originals aquets pastissets de gambes i una manera diferent de servir-los.
    Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :O) :O)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars