CARXOFES FARCIDES DE BOLETS





INGREDIENTS

6 carxofes
200 g de xampinyons
5 g de ceps deshidratats
Llimona
Crema de llet
Salsa romesco
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Posem a rehidratar els ceps amb aigua tèbia.

Netegem les carxofes perquè ens quedin els cors amb una tercera part de les fulles, com si fos una cassoleta.

Les posem a bullir amb aigua, sal i unes gotes de llimona, durant uns deu minuts. Quan les tinguem cuites, les posem sobre paper absorbent per recollir l’aigua que els pugui quedar.

Mentrestant, netegem els xampinyons i els laminem. Tallem a trossos els ceps rehidratats.

A una paella amb una mica d’oli posem tots els bolets salpebrats a confitar. Quan canvien de color, posem crema de llet, per aconseguir una salsa cremosa.

Per servir, al fons del plat posem salsa romesco, (que tenia d’un altra preparació) a sobre les carxofes i les farcim de bolets amb la crema.


Comentaris

  1. Ostres, pintassa aquestes carxofes farcides de bolets!! Com diu la Sandra, per llepar-se els dits!!

    Petons!

    ResponElimina
  2. Caram, quina bona pinta!
    Me l'apunto.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. m'encanta, i amb la salsa romesco em sembla ideal.
    Val la pena aprofitar que ja s'acaba la bona temoprada de carxofes ;)

    ResponElimina
  4. A casa les carxofes ens encanten, i cal aprofitar que ara són de temporada!! m'apunto aquesta proposta que encara no n'he fet mai de farcides i han d'estar per repetir!! un petó!

    ResponElimina
  5. Esta proposta de carxofes em ve genial!!
    Vaig a aprofitar que en tinc en casa a vorer que tal..
    Besets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  6. una proposta genial y bien buena.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Han d'estar boníiiissimes aquestes carxofes, aquest any no les he pres farcides. Petons

    ResponElimina
  8. mmm! Quina recepta més bona! i que bones, les carxofes, ara que n'és el temps!

    ResponElimina
  9. Hem d'aprofitar les carxofes que s'acaben!! Bona proposta!! petó

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars