ANQUES DE GRANOTA
INGREDIENTS
8 anques de granota
½ llimona
Farina
1 gra d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Les anques de granota generalment es troben a
les botigues de congelats.
Les traiem del seu embolcall i les posem a un
bol amb aigua i la llimona tallada a trossos, les deixem uns deu minuts.
Mentrestant preparem l’amaniment, piquem molt
petit l’all, el posem a un got per aromatitzar un bon raig d’oli. Reservem
Passat el temps traiem les anques de l’aigua,
les eixuguem amb paper de cuina, les salpebrem, enfarinem i fregim amb oli,
fins que ens quedin dauradetes, posem-les sobre paper de cuina per retirar
l’excés d’oli que puguin tindre.
Al plat per servir les amanim amb el preparat de l’oli amb l’all que tenim reservat.
m'encanten! estic pensant de tornar-ne a menjar! son bonissimes i com aperitiu es genial! petons
ResponEliminaAvui no te la compro :-(
ResponEliminaPtnts
Dolça
Quina gràcia...no les he tastat mai!
ResponEliminaQuina gràcia...no les he tastat mai!
ResponElimina