TÀRTAR DE SALMÓ I VERAT FUMATS
INGREDIENTS
Salmó marinat i fumat
Verat marinat i fumat
Cogombrets
Ceba tendra
Créixens
Pebre negre
Oli d’oliva
Del salmó marinat trobareu la recepta aquí.
El verat marinat és fet igual que el salmó, però només el deixarem unes cinc hores amb la
sal i el sucre .
Traiem el salmó i el verat del seu oli fumat, els
tallem a trossets ben petits i reservem.
Els cogombrets el tallem a trossets ben
petits. Reservem
La ceba tendra, també la tallem a trossets ben
petits i salpebrem. Reservem
A un bol posem tots els ingredients, amanim
amb oli i un polsim de pebre negre.
Per servir al plat posarem un motlle
d´emplatar, l’omplim amb la barreja, premen una mica perquè no es desmunti al
treure al motlle, acompanyem amb unes fulles de créixens.
Que bo, aquest tàrtar!!!!!!!
ResponEliminaIdeal per un sopar d'estiu.
petons:
Que bo aquest tàrtar!!!!!!
ResponEliminaIdeal per un sopar d'estiu.
Petons
fantastic per la calor que apreta!! molt bona amanida, per sopar en faig sovint de tartars! petons
ResponEliminaSempre que vaig al Motel...un dels millors restaurants de Figueres (que no és massa sovint...pel preu que té...) demano tàrtar...el fan espectacular...aquest teu també té una pinta d'escàndol! Petons!
ResponElimina