PIT DE POLLASTRE AMB SÈSAM
INGREDIENTS
2 pits de pollastre
1 ou
1 all
Mostassa rústica
Mel
Farina
Pa ratllat
Llavors de sèsam
½ llimona
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Preparem la salsa, a un bol posem el suc de la
llimona, dues cullerades de mostassa, una cullerada de mel i un raig d’oli,
remenem molt bé perquè quedin tots els ingredients ben amalgamats. Reservem
A un altre bol batrem l'ou amb l’all picat.
Reservem
A un plat barregem el pa ratllat amb el sèsam.
Reservem
Traiem la pell dels pits de pollastre i els tallem a tires no massa gruixudes . Salpebrem, enfarinem i els passem per l’ou que
tenim preparat i després pel pa ratllat amb sèsam.
A una paella amb abundant oli, fregim els
talls de pit de pollastre fins que els tinguem daurats per tots costats. Els
retirem i posem sobre paper absorbent per retirar l’accés d’oli que puguin
tindre.
Per servir posem els filets uns sobre els
altres acompanyats d’un bol amb la salsa de mostassa.
Fàcil i bo, Sión!! i la salseta també fa molt bona pinta!
ResponEliminaboníssssim!! el pollastre amb el sèsam sempre és genial!
ResponEliminaM'agrada molt com ho has presentat!
Petons
Em sembla una bona manera de menjar el pit de pollastre, que sempre queda com una mica més seca, una abraçada !!
ResponEliminammm.... tot i que no sóc gaire de fregits, de tant en tant no fan mal, je je je...
ResponEliminaAmb la salsa de mostassa i el sèsam, ha de quedar super gustós!
Boníssims, al meu net li pirra.... el pollastre amb sèsam.
ResponEliminaJo el faig tot bastant.
Petons
OStres jo no soc de fregits però aquest sí que el faria, i al meu fill segur que li encanta! Un petó!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Això del sèsam t'ho pillo...a les peques els encantarà! Petons!
ResponElimina