TORRADA AMB CREMA DE FORMATGE I ANXOVES
INGREDIENTS
Anxoves
Crema de formatge del nostre gust
Pebre negre
Julivert
Llesquetes de pa
Netegem de pell i espines les anxoves i les
posem a un bol amb oli i un polsim de pebre negre. (També poder fer-ho amb les
que ja venen netes i amb oli)
Tallem les fulles del julivert i les escaldem
amb aigua bollin, les refresquem tot seguit posant-les a un bol amb aigua freda
i gel, les posem sobre paper de cuina per treure l’aigua que pugui haver
quedat.
Posem les fulles de julivert al got de la
batedora, afegim oli fins que les cobreixi i triturem. Reservem
Torrem les llesques de pa, encara calentes les
untem amb la crema de formatge, posem dues anxoves a sobre i unes gotes de
l’oli amb julivert.
Tan fàcil i tan deliciós, aquest montadito! Bon estiu!
ResponEliminaquina tapa tan gustosa!! moltbona idea! petons
ResponEliminaAquestes tapes solucionen més d'un sopar, veritat?
ResponEliminaPTNTS
Dolça
senzillament sensacional, una combinació deliciosa!
ResponElimina