MIL FULLS DE PRÉSSEC AL FORN
INGREDIENTS
2 préssecs de carn forta
25 g de mantega
2´5 g d’agar-agar
35 g de sucre
Canyella amb pols
Pintem el fons i les parets dels motlles que
farem servir.
Pelem i tallem els préssecs a làmines fines,
cobrim el fons del motlle amb aquestes làmines. Pintem el préssec amb la
mantega fosa, espolsem amb el sucre, la canyella i una mica d’agar-agar,
repetim l’operació fins que acabem els préssecs.
Portem els motlles al forn, que ja tindrem
preescalfat a 160º C, deixem coure els mil fulls durant uns 10 minuts, fins que
en punxar el centre el ganivet ens surti net.
Un cop cuit, deixem-los als motlles fins que
siguin freds, llavors els podrem desemmotllar sense problema. Empolsinem amb una
mica de canyella amb pols.
Podem servir freds o escalfar-los uns segons
al moment de servir.
Recepta del llibre Cuina a casa els Postres de Jordi Roca, tunejada.
T'ha quedat una recepta boníssima i amb una presència espectacular!! Enhorabona!!
ResponEliminaQuin pastisset més vistós!! I que bo que ha de ser!
ResponEliminaEi, espectacular! I a més del boníssim aspecte que té segur que es ben bo de gust, oi? M'agrada molt aquesta recepta. Un petó!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
que bons els pressecs i preparats aixi amb receptes fresquetes passen molt bé!! bona proposta de postres! petons
ResponEliminaquina manera més diferent de fer servir l'agar agar... al forn, sense bullir amb un líquid! Això només pot ser invent del Jordi Roca, je je je...
ResponEliminaHa de quedar molt bo, i realment molt vistós. Provaré aquesta tècnica que m'ha interessat molt!
Mare meva, quina pintaaa!!!!!!!
ResponElimina