BACALLÀ CONFITAT AMB BOLETS
Aprofitant la troballa de bolets d’aquest any,
he preparat aquesta recepta que a casa agrada molt, es fàcil i boníssima.
INGREDIENTS
4 talls de bacallà dessalat
Camagrocs
Trompetes de la mort
Un parell de rovellons
Oli d’oliva
Sal
Farina
Netegem els bolets. Els posem salpebrats a una
paella amb un raig d’oli, quan comencen a deixa la seva aigua, els retirem i
reservem l’aigua.
Posem una cassola amb oli al foc, enfarinem el
bacallà, espolsant-lo perquè no quedi massa farina, anem posant-los a la
cassola, que tindrem amb el foc ben baix. Anirem sacsejant com si el féssim al
pil-pil. Donem la volta als talls de bacallà i continuem amb el foc baix,
sacsejant la cassola.
Quan veiem que el bacallà gairebé està cuit,
afegim els bolets i l’aigua dels bolets que tenim reservada. Deixem uns moments
perquè es barregin tots els gustos.
Rectifiquem de sal si fes falta. Ja podem
servir.
Me l'estic imaginant al plat i se'm fa la boca aigua.
ResponEliminaQuin plat tan deliciós.
Jo també el faig així alguna vegada i queda boníssim!!
ResponEliminaPetons
Sencillamente delicioso con esos boletus!
ResponEliminaFàcil i boníssim!!! de muerte...!petons
ResponEliminaQue bona la combinació!
ResponEliminaQue boníssim que ha d'estar! I a sobre no es gens complicat, una recepta per guardar sens dubte! Un petó bonica
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Un plat boníssim, SIón. Per sucar-hi pa!
ResponElimina