CANYETES AMB FORMATGE I CONFITURA
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
1 terrina de formatge Quart
Confitura de cabell d’àngel (aqui la recepta)
Confitura de llimona amb toc de taronja (aqui la recepta)
1 ou
Estirem la làmina de pasta de full amb el
corró, la tallem a porcions d’uns 6 x 12 cm.
Pinten totes les voreres amb ou batut perquè
ens quedin segellades quan les dobleguem, per fer de barrera del farcit. Punxem
amb una forquilla l’interior.
Les posem a una safata folrada amb paper
sulfuritzat, i les portem al forn que ja tindrem preescalfat a 190º, deixem
coure uns 10 minuts.
Traiem les canyetes i les farcim. Primer posem
el formatge al fons de la canyeta i a sobre una cullerada de confitura.
Seguirem el mateix procés amb totes les canyetes variant la confitura.
Decorem al nostre gust.
Realment fàcil, original i ha d'estar deliciós! Petons!
ResponEliminaAixò sí que és un mos i d'aquells que entren molt bé, bo i fàcil.
ResponEliminaPetons
uaalaaa quina bona pinta!! un postre de diumenge genial! petons
ResponEliminaFàcil i deliciós, sobretot la de confitura de llimona, mmm...
ResponElimina