FESOLS DE L’ULL NEGRE AMB PAPADA, XORIÇ I XAMPINYONS
Aquesta recepta és per participar un any més a
la convocatòria del Banc d`Aliments del 28 i 29 de novembre, al Gran Recapte d’Aliments
INGREDIENTS
250 g de fesols de l’ull negre
100 g de papada de porc
50 g de xoriç
150 g de xampinyons
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Per preparar aquest plat els fesols els he
comprat ja cuits.
A un cassó, posem el tall de papada, cobrim
amb oli i la portem al foc suau, sense que arribi a bullir, durant uns vint
minuts. (Aquest oli ens servirà per altres preparacions)
Quan tinguem la papada confitada, en fem talls
primets i enrossim una mica en una paella amb unes gotes d’oli.
Tallem el xoriç a tiretes primes, reservem.
Mentrestant netegem i tallem els xampinyons,
els saltegem amb unes gotes d’oli, quan els tinguem cuits, els posem amb la
papada, afegim els fesols, donem unes voltes perquè agafin temperatura.
En aquest punt i posem el xoriço, tornem a
remenar i ja podem emplatar.
Fantàstic! el xoriç deu resaltar el gustet del fesols i els xampis.
ResponElimina