BRAÇ DE PATATA FARCIT DE CARN I FORMATGE
INGREDIENTS
3 patates grosses
200 g de carn picada de porc
150 g formatge tendre al nostre gust
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Ratllem el formatge i reservem.
Pelem i bullim les patates tallades a
trossos, amb aigua i una mica de sal.
Mentrestant posem una paella al foc amb una
mica d’oli, hi posem la carn picada que ja tindrem salpebrada, donem unes voltes,
hi afegim el formatge, que ja tindrem ratllat, reservant-ne una mica per poder gratinar, l’anem barrejant,
molt bé amb la carn fins que el tinguem totalment desfet, i ben integrats els
dos ingredients.
Quan tinguem les patates cuites les aixafem
amb una forquilla, amanim amb un raig d’oli i rectifiquem de sal si fes falta,
barregem molt bé i reservem.
Posem sobre el marbre un tros de paper sulfuritzat
o d’alumini de la mida que vulguem el braç, posem a sobre la patata aixafada,
tapem amb un altre tros de paper i aplanem una mica amb el corró, al centre
posem el farcit de carn amb formatge que tenim preparada, dobleguem un costat tapant
la carn, després dobleguem l’altre costat per acabar de tapar-la.
Posem el braç a la plata per servir,
espolsem amb formatge ratllat i el portem al forn que ja tenim preescalfat per
gratinar.
Quan el tinguem daurat al nostre gust, ja el
podem servir.
Un plat molt complert i saborós, jo normalment l'he provat amb aquests ingredients però tipus pastís, i així en braç queda molt ben presentat! un petó ;)
ResponEliminaQue macos tant quedat així presentat el pastis de patata individual, jo fa molt temps que no l'he fet aquest plat a veure si m'animo. Petons
ResponEliminaA l'estiu amb tonyina, ou dur.. m'encanta ja provaré amb carn perquè han de ser igual o més bons!
ResponEliminaEste me lo llevo, a mi hijo le va a encantar, muy rico!!
ResponEliminaEstoy de sorteo, pásate a verlo!!
ñam ñam que bo
ResponEliminaquina pinta tan deliciosa!! apuntada la recepta! petons
ResponEliminaUna bona amanida i ja tens un dinar més que complet! Petons!
ResponEliminaQue maco t'ha quedat!
ResponEliminaUna recepta classica que no falla mai! I t'ha quedat la mar de bé, ha de ser ben bo! Un petó bonica!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat!!!!
ResponElimina