PEBROTS VERDS FARCITS
INGREDIENTS
5 pebrots verds
3 patates
2 cebes
5 ous
Oli d’oliva
Sal
Esbaldim els pebrots, els tallem les cues.
Reservem
Pelem les patates i les tallem a daus. Pelem i
tallem les cebes, també a daus.
Posem oli a una paella, quan el tinguem calen,
posem a sufragi les patates i les cebes, espolsem amb una mica de sal. Deixem
coure fins que tinguem el conjunt daurat.
A un bol, batem els ous, incorporem les
patates i cebes, remenem perquè quedi tot ben amalgamat.
Farcim els pebrots amb el conjunt d`ou, patata
i ceba.
Posem una paella al foc amb unes gotes d’oli. Quan
la tinguem calenta anirem posant els pebrots, cap per avall, perquè al coures l’ou, se’ns segellarà i no sortirà el farcit.
Posem els pebrots farcits a una plata per anar
al forn, que ja tindrem escalfat a 200º C,
En posar-los al forn, també posarem el
gratinador, així amb uns 8 – 10 minuts els tindrem cuits.
Un cop cuits els tallem a trossos i els posem
a una safata per servir.
Gairebé podríem parlar de pebrots verds farcits de truita de patata i ceba. Em sembla molt original.
ResponEliminaUna abraçada.