BACALLÀ AMB POMA CONFITADA I BOTIFARRA NEGRA
2 talls de bacallà dessalat
1 poma Gran Smith
100 g de botifarra negra
1 llimona
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Cibulet
Confitem els talls de bacallà dessalat amb oli
d’oliva a 80 ºC durant 10 minuts. Passat el temps els traiem de l’oli amb molta
cura i reservem.
Mentrestant preparem la poma, la tallem a
làmines el nostre gust, la confitem a una paella amb unes gotes d’oli, uns
talls de mantega i un raget de llimona. Quan encara estan una mica consistents
les reservem.
Pelem i tallem a daus la botifarra negra i la
saltem amb unes gotes d’oli. Reservem
Al moment de servir, escalfem el bacallà amb
el mateix oli del confitat. Escorrem-lo bé.
Al plat per servir, fem un llit de pomes
laminades en cercle. Col·loquem a sobre el bacallà i cobrim amb trossets de la botifarra negra i
uns trossets de poma. Espargim una mica de cibulet per sobre i cap a taula.
Font de la recepta el blog Receptes de Bacallà
adaptada al meu gust.
Una recepta de bacallà que, per a mi, representa una novetat, una novetat interessat. Els diferents ingredients penso que han de lligar molt bé.
ResponEliminaQueda anotada.
Una abraçada.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaTambé em va semblar una novetat si més no curiosa, però al plat el conjunt d'ingredients lliga molt i molt bé!!
EliminaUna abraçada
Avui l'he fet... amb una petita variant.
ResponEliminaLa publicaré aviat.
Gràcies Sion