SOPA DE MELÓ AMB ENTREBANCS



És un primer plat molt fàcil de preparar i que hem d’aprofitar ara que tenim melons. A casa ens agrada molt.

Una recepta que he preparat un munt de vegades i encara no tenia la recepta passada al blog.

INGREDIENTS

1 k i ½  de meló
Menta fresca
Bastonets de bacó fumat
Oli d’oliva

Quan comprem el bacó demanem que ens el facin a talls fins, si són massa grans, els tallem a trossos. Reservem

Partim el meló per la meitat i en netegem una de les meitats de pell i de grana. El tallem a trossos i els posem al got de la batedora, amb la menta fresca. Batrem fins que tinguem una crema fina.

Com a primer plat. A un plat soper posem la crema, unes quantes boletes i els bastonets de bacó. Acabem amb un raig d’oli.



Com entrant. Podem servir en una copa amb alguna boleta enfilada en una broqueta i un rotllet prim de bacó fumat.

Comentaris

  1. Una variant interessant de la sopa de meló amb pernil.
    Ara és l'època.

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb aquesta variant, també queda molt bona!!

      Una abraçada

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars