SOPA DE MELÓ AMB ENTREBANCS
És un primer plat molt fàcil de preparar i que hem d’aprofitar ara que tenim melons. A casa ens agrada molt.
Una recepta que he preparat un munt de vegades
i encara no tenia la recepta passada al blog.
INGREDIENTS
1 k i ½
de meló
Menta fresca
Bastonets de bacó fumat
Oli d’oliva
Quan comprem el bacó demanem que ens el facin
a talls fins, si són massa grans, els tallem a trossos. Reservem
Partim el meló per la meitat i en netegem una
de les meitats de pell i de grana. El tallem a trossos i els posem al got de la
batedora, amb la menta fresca. Batrem fins que tinguem una crema fina.
Com a primer plat. A un plat soper posem la
crema, unes quantes boletes i els bastonets de bacó. Acabem amb un raig d’oli.
Com entrant. Podem servir en una copa amb
alguna boleta enfilada en una broqueta i un rotllet prim de bacó fumat.
Una variant interessant de la sopa de meló amb pernil.
ResponEliminaAra és l'època.
Una abraçada.
Amb aquesta variant, també queda molt bona!!
EliminaUna abraçada